U kunt om verschillende redenen rolluiken plaatsen. Directe inkijk wordt weggenomen wanneer u dat wenst, insecten worden geweerd, uw slaapkamer wordt meer verduisterd wat een goede nachtrust ten goede komt en rolluiken zorgen voor een extra veiligheid tegen ongenode gasten.

Wij leveren uitsluitend topkwaliteit rolluiken van aluminium. Handbediend, met een schakelaar of met een afstandsbediening. Aluminium rolluiken zijn duurder dan kunststof, maar gaan dan ook een stuk langer mee. 

De lamellen zijn voorzien van meerdere laklagen en hebben een hoogwaardige oppervlaktebehandeling ondergaan. Hierdoor hoeven de rolluiken niet onderhouden te worden en is kleurechtheid gegarandeerd. Regen, hagel, wind, zonlicht en luchtvervuiling zullen op Rainbow rolluiken geen invloed hebben.
 
Vormgeving
De rolluiken zijn in diverse kleuren en maten leverbaar. Hierdoor wordt u de mogelijkheid geboden uw keuze aan te passen aan uw persoonlijke smaak en aan de architectuur van uw woning.

Isolatie
Er worden isolerende materialen in de rolluiken verwerkt, waardoor ze geruisloos uit en in te rollen zijn. Ook heeft de isolatie invloed op de temperatuur binnenshuis. Bij al te warm weer of koud weer zorgen ze voor een aangenaam klimaat in uw woning.
www.rainbow-collection.nl 
www.rainbow-collection.nl 
www.rainbow-collection.nl 
Stevigheid en inbraakpreventie
De rolluiken worden alleen uit het sterkste aluminium vervaardigd. Door jarenlange ervaring en voortdurend testen kan onze leverancier kwaliteit leveren, die de hoogste toets der kritiek kan weerstaan. Al haar producten zijn inbraakpreventief. Inbrekers zullen zich wel twee maal bedenken als uw huis is uitgerust met rolluiken.

 

Vraag naar de verschillende mogelijkheden in het onze showroom of vraag online een offerte aan.