Hopman Kozijnen

 

De ‘roots’ van Hopman liggen in de nieuwbouwprojecten. Met al ruim 55 jaar ervaring hebben wij diverse grote projecten succesvol uitgevoerd. Als het gaat om het bouwen van een tuinhuisje of complete villa. In de loop der jaren hebben wij bij Hopman de nodige expertise gekregen als het gaat om het vakkundige plaatsen en vervangen van kozijnen, deuren, gevelbekleding, verandas, serres en terrasoverkappingen.

U kunt voor al deze producten bij ons terecht. Wij als specialist met de focus op deze producten maken dan voor u op maat conform uw wensen een advies op basis van het all-in” principe: de prijs die wij opgeven voor uw wensen is ook echt de eindprijs, geen verrassingen achteraf.

We hebben een zeer uitgebreid programma kozijnen, ramen, deuren, serres, veranda, overkapping etc. met de daarbij behorende accessoires zoals glas, deurbeslag, zonneweering, horren en rolluiken.

Allemaal gerenomeerde A merken,vervaardigd uit Aluminium, hout, kunststof, duurzaam, hoog van kwaliteit en betrouwbaar van levering!

Bouwgarant

 

Wij beschikken over vakbekwame medewerkers allen opgeleid, deels in de partijk en deels jaarlijks door onze leveranciers die als fabrikanten de nieuwste producten met de daarbij behorende innovatie productie methode ontwikkelen. Hopman is in het bezit van een aannemersdiploma, waardoor Hopman zich met trots lid mag noemen van Bouwgarant. U bent hierdoor verzekerd van een betrouwbare projectpartner. 

Voordelen

  • Lid van Bouwgarant
  • Geschoold personeel met ruime ervaring en veelal met een langdurig dienstverband
  • Duidelijke afspraken
  • Alleen maar  A merken in 
  • Korte lijnen zowel voor, tijdens als na de bouwperiode zodat er makkelijk en snel geschakeld kan worden
  • Een servicegerichte en betrouwbare partner