Erkend dealer

Glassoorten

Pilkington Insulight™ met ScreenLine® is isolatieglas met in de spouw gemonteerde jaloezie of plissé black-out. Het is niet gevoelig voor invloeden van buitenaf en daardoor zeer duurzaam. Door de ruime keuze in uitvoeringen, bedieningsmogelijkheden en kleuren is er altijd een oplossing die op uw wensen aansluit.

Er is een type ontwikkeld dat toegepast kan worden in bestaande kozijnen. Alle onderdelen van het type SL16 zijn speciaal ontwikkeld voor een spouw van 16 mm. Bekijk ook de brochure van het type SL16

Pilkington Insulight™ met ScreenLine® kan gecombineerd worden met verschillende glassoorten, zoals veiligheidsbeglazing. Wij informeren u graag over de voordelen en mogelijkheden. Als u specifieke vragen heeft of voor een advies op maat, kunt u uiteraard ook contact met ons opnemen.

Bekijk ook de verschillende types en bedieningen

Het is ook mogelijk om Pilkington Insulight™ met ScreenLine® met interne motor door middel van een app (screentronic) te bedienen. De controle module die hiervoor geleverd wordt, wordt aangesloten op de router van het thuisnetwerk. Via de App Store kan de app gedownload worden. Met je Iphone of Ipad, die aan hetzelfde thuisnetwerk verbonden is kun je nu de jaloezieën bedienen. De groepsindeling van verschillende ruimtes in de woning of kantoor kunnen zelf ingedeeld worden. Ook is het mogelijk om een aantal voorkeursstanden vast te leggen. Vraag uw Pilkington contactpersoon naar de mogelijkheden.