Erkend dealer

Kozijnen stappenplan

Grondige analyse vooraf

We maken niet zomaar een offerte op. Pas na grondige analyse van je wensen en huis kunnen we een realistische inschatting van de kosten maken. We nemen hier samen met jou de tijd voor. Bij renovaties komen we bij je thuis voor een nauwkeurige opmeting. We bestuderen de staat van de muren aan de binnen- en buitenkant, bekijken de blootstelling aan weer en wind en analyseren welke ingrepen er precies nodig zijn. Zo zorgen we ervoor dat de kans op verrassingen beperkt blijft.

Objectief advies: materiaal, design en systeem

Kunststof, aluminium, hout of een combinatie ervan. Samen met jou maken we een afweging van de voordelen en eigenschappen van de verschillende materialen. We zijn daarin steeds objectief, omdat we al deze materialen in ons assortiment hebben. We kijken ook naar de stijl van je woning, interieur,…. Op basis van jouw verwachtingen, wensen en budget zoeken we dan naar de beste oplossing op jouw maat.

Van A tot Z

Bijna alles wordt tot in de kleinste details door ALKU zelf gemaakt. We controleren het hele productieproces: van ruwe grondstoffen en kleuren tot en met de afgewerkte producten. Designtechnisch passen alle onderdelen harmonieus bij elkaar! Zo

Service naverkoop en fabrieksgarantie

Op onze kozijnen en deuren krijg je maar liefst 10 jaar garantie en op het hang- en sluitwerk 2 jaar. Vraag gedetailleerde garantievoorwaarden op bij je ALKU Expert. Is er een kozijn of deur beschadigd? Bleef de sleutel aan de binnenkant op de deur zitten? Begint een deur te slepen?

Plaatsing door een erkend ALKU Expert

Wij zijn erkent ALKU dealer en maken onderdeel uit van het exclusief netwerk, stuk voor stuk erkende en goed opgeleide vakmensen. Wij kennen de producten van ALKU door en door en hebben het hele installatietraject perfect onder controle.

Helder stappenplan

Je krijgt van ons een overzichtelijk stappenplan zodat je op voorhand precies weet wat je van ons mag verwachten en je de voortgang van het project op de voet kan volgen. In het stappenplan staat ook welke voorbereidingen je zelf kunt doen en vind je tips over hoe je het best je gordijnen, meubels en vloeren kunt beschermen tijdens montage. Zet alvast vrijblijvend je eerste stap…

Enthousiast geworden van dit verhaal?