Erkend dealer

Over Hopman

Hopman is een bedrijf met zijn oorsprong in bouwgerelateerde projecten en heeft meer dan 75 jaar ervaring in het succesvol uitvoeren van diverse grote projecten. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan kozijnen, ramen, deuren en meer, inclusief accessoires zoals glas, deurbeslag, horren en rolluiken.

Bij Hopman kunt u terecht voor al deze producten. Wij zijn gespecialiseerd in deze producten en bieden advies op maat, gebaseerd op het principe van “all-in”. Dat betekent dat de prijs die wij opgeven voor uw wensen ook daadwerkelijk de eindprijs is, zonder verrassingen achteraf.

Onze producten zijn van gerenommeerde A-merken en zijn vervaardigd uit duurzame materialen zoals aluminium, hout en kunststof. U kunt vertrouwen op de hoogwaardige kwaliteit en betrouwbare levering van onze producten.

 

Bouwgarant

Wij beschikken over vakbekwame medewerkers die deels in de praktijk zijn opgeleid en deels jaarlijks worden bijgeschoold door onze leveranciers, die als fabrikanten de nieuwste producten en innovatieve productiemethoden ontwikkelen. Hopman is in het bezit van een aannemersdiploma en is daarom met trots lid van Bouwgarant. U bent verzekerd van een betrouwbare projectpartner.

Voordelen

Wij bieden:

  • Lidmaatschap van Bouwgarant
  • Vakbekwaam personeel met ruime ervaring en langdurige dienstverbanden
  • Duidelijke afspraken
  • Uitsluitend A-merken
  • Korte communicatielijnen voor, tijdens en na de bouwperiode voor snelle en gemakkelijke afstemming
  • Een servicegerichte en betrouwbare samenwerkingspartner

Enthousiast geworden van dit verhaal?