Erkend dealer

Kunststof deuren

Geen tocht en geluid

Kunststof deuren van ALKU bieden perfecte isolatie. Je zult geen last meer hebben van kou, tocht of geluidshinder. Ze zijn namelijk volledig isolerend, dankzij hoogwaardige krimp- en onderhoudsvrije afdichtingen, gemaakt van zacht kunststof. Daarnaast bespaar je energiekosten met een kunststof deur. De profielopbouw met meerdere kamers is ijzersterk en zorgt voor een hoge isolatiewaarde. In huis blijft het aangenaam, want dankzij de afdichtingen blijven warmte en geluid binnen en wind en water buiten. Ook zorgen de afdichtingen ervoor dat er geen strepen op het raamwerk komen. Het kunststof materiaal is bovendien kleurvast en weerbestendig, waardoor je deur weinig onderhoud nodig heeft.

Geheel af te stemmen op jouw type woning

ALKU heeft voor iedere woningstijl bijpassende voor- en achterdeuren. Je kunt kiezen uit verschillende modellen, soorten glas, deurgrepen, kleuren, dorpels en accessoires. Op deze manier kun je zelf een unieke deur ontwerpen die perfect aansluit op je kozijnen. Tevens kan er gekozen worden voor een ‘hout look’. Dankzij de houtnerfstructuur zal de kunststof deur vrijwel niet van echt hout te onderscheiden zijn. We maken het plaatje bovendien compleet met sierbeslag en de keuze uit aluminium, met glasvezel versterkte of hardstenen dorpels. Zo creëer je een deur volledig afgestemd op je eigen wensen.

De hoogst mogelijke kwaliteit

Alle materialen zijn van de best mogelijke kwaliteit waardoor de kunststof deuren een leven lang mee kunnen. Ook zijn ze kleurvast en weerbestendig. Op kleurechtheid wordt een garantie verleend van 10 jaar. Het basismateriaal van de gehele serie sierbeslag is van roestvrij staal. Er is bovendien een ruime keuze uit topkwaliteit grepen, deurbellen, brievenbussen, horren, glaslatten, screens, rolluiken, glas in lood etc. om je kunststof deur compleet te maken.

Kostenbesparend

Het sierbeslag (krukken, grepen, deurbellen etc.) is gemakkelijk schoon te wrijven met een lichtvochtige doek. Dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen is het sierbeslag zeer onderhoudsvriendelijk. Zelfreinigend glas is mogelijk en alle deurgrepen zijn goedgekeurd volgens SKG** klasse 2 (de hoogste eis mogelijk voor kunststof deuren).

Een lage energierekening zou iedereen wel willen. Het terugbrengen van energieverbruik staat bij ALKU dan ook hoog op de agenda. Er wordt gebruik gemaakt van triple HR-glas, geschuimde profielen en extra isolerende vleugelprofielen om dit te kunnen realiseren

Een waardevaste investering

Met de keuze voor een nieuwe voordeur kies je gelijktijdig voor het waardebehoud van je huis. Aangezien het een beslissing is voor de lange termijn is het belangrijk hier goed de tijd voor te nemen. Houd bij de keuze ook rekening met de stijl van je huis. Een kunststof voordeur moet vele jaren wind, water, vorst, intensieve zonnestraling en grote temperatuurschommelingen kunnen weerstaan.

Altijd een veilig gevoel

Niets is zo belangrijk als een huis waarin je je veilig kunt voelen. Het is daarom van belang om een deur uit te kiezen die ook bescherming biedt tegen inbraak. Alle deuren van ALKU werken inbraakwerend. Verstevigingshoeken (meegelast in het fabricageproces), meerpuntsveiligheidssluitingen, veiligheidscilinders en terugverende en inbraakwerende deurkrukken zijn standaard toepassingen van ALKU deuren. Hiermee voldoen de deuren aan het Politiekeurmerk ‘Veilig Wonen’ en de normen van Stichting Kwaliteit Gevelbouw.

Stevige garanties

ALKU deuren hebben een fabrieksgarantie van 10 jaar. Op het hang- en sluitwerk geldt een fabrieksgarantie van 2 jaar. De kwaliteit van het product en het fabricageproces staan onder voortdurende controle van SKG (Stichting Kwaliteit Gevelbouw). Ook is het productiesysteem gecertificeerd met KOMO-keur. Met hoogwaardige materialen en strenge kwaliteitscontroles garanderen wij dat je de juiste keuze hebt gemaakt. Ontdek de beste keuze voor jou.

Enthousiast geworden van dit verhaal?